Onze vakantie tips

Er zijn veel manieren om vakantiegeld te besteden. U kunt schulden aflossensparen of een bijzondere aankoop doen. Toch geven de meeste mensen hun vakantiegeld uit aan een (welverdiende) vakantie. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw reis, hebben wij hier een aantal artikelen en tips op een rijtje gezet.

Uw reisverzekering

Uw vakantiegeld is besteed aan uw vakantie maar heeft u ook gedacht aan uw verzekering tijdens de reis? Het kiezen van de juiste verzekering die past bij uw reis kan ingewikkeld zijn. Doorlopend/kortlopend, welke dekking, met of zonder annulering of speciale omstandigheden?

Op vakantie met kinderen?

Een vakantie plannen is één ding, er komen is een tweede. Vooral met (jonge)kinderen kan dit een uitdaging zijn. Reizen vereist namelijk geduld en een hoop stilzitten van uw kroost.

Als er toch iets mis gaat

Een vakantie staat garant voor mooie herinneringen maar soms gaat er iets mis. Uw tas met paspoort wordt gestolen, uw accommodatie valt tegen of er is sprake van een terroristische aanval…… Onder het mom van een gewaarschuwd mens telt voor twee, geven wij u (preventief) tips die u kunt gebruiken in verschillende situaties.


Heeft u een vakantie op het oog en gaat u binnenkort boeken? Via ons kunt u online uw reisverzekering, al dan niet in combinatie met een annuleringsverzekering, afsluiten. Neem contact met ons op als u aanvullende informatie nodig heeft of vergelijk en sluit direct af.