Carlo Putman

Als eigenaar/oprichter sinds 1989 van FDC Putman en werkzaam in de financiële branche sinds 1982, heb ik ruim 35 jaar ervaring. Onze adviseurs zijn al ruim 20 jaar binnen FDC Putman uw vertrouwde aanspreekpunt. Onze binnendienst  medewerkers zijn gemiddeld al ruim 12 jaar het vertrouwde aanspreekpunt voor onze cliënten en onze  adviseurs. Hierdoor zijn continuïteit en ervaring gewaarborgd. Het hele team staat voor kennis en kunde  op het gebied van totaal financieel advies. Onze cliënten ervaren dat gedurende de tijd, dat zij met vragen bij ons komen. Ik ben op de hoogte van alle veranderingen in de markt en mijn expertise zorgt ervoor dat onze klanten hier direct voordeel van hebben.

“Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder”

Dick Snoeck

Ik werk sinds 2000 bij FDC Putman in Delft. Als vestigingsmanager ben ik verantwoordelijk voor alle activiteiten van de vestiging in Delft. Door het goed ingewerkte team in Delft, kan ik het meest tijd vrij maken voor datgeen wat ik het liefste doe: ‘Adviseren’. In elk persoonlijk gesprek met mijn klanten ben ik op een efficiënte wijze op zoek naar hun wensen, doelen en mogelijkheden. Door mijn ervaring in de financiële branche, de kennis van fiscale regelgeving en de kennis van vele producten van banken en verzekeringsmaatschappijen, ben ik in staat om iedereen een goed advies te geven. Of het nu gaat om hypotheken, oudedagsvoorziening, levensverzekeringen, inkomensrisico’s of vermogensvorming, het is mijn expertise. Alles zal in het persoonlijk advies aan de orde komen en op maat gemaakt worden, passend bij jouw wensen en doelstellingen.

“Geniet vandaag en denk aan morgen”

Margot ter Meulen – van den Doel

Sinds 2003 werk ik bij FDC Putman en verzorg ik met veel plezier de boekhouding en de personeels- en salarisadministratie. Samen met collega Ingrid zorg ik ervoor dat alles juist wordt verwerkt en dat het management van alle relevante informatie kan worden voorzien. Mijn rol hierin is vooral het controleren en rapporteren van alle voorhanden zijnde gegevens. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en maak ik tijd voor tenminste één rondje golf per week.

“Loop met je gezicht in de zon, dan vallen de schaduwen achter je”

Ingrid Ducaneaux – Hoogland

Ik werk sinds 1999 voor FDC Putman en verzorg de boekhouding. De financiële markt is altijd in beweging, en daarom blijft het leuk om dit werk zo lang te blijven doen. Verder draag ik ook zorg voor de uitvoering van ons compliance beleid. We hebben een hecht team dat vooral uit vrouwen bestaat, daardoor is het begrip onderling groot en hebben we maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen.
Ik werk parttime, ga geregeld hardlopen en zo vaak mogelijk naar de sauna.

“Of ik vind een weg of ik maak een weg”

Heidi Verhoek

Na 10 jaar binnen- en buitendienstmedewerker te zijn geweest bij een makelaarskantoor, ben ik in 1997 bij FDC Putman in dienst getreden als financieel adviseur. Inmiddels beschik ik dan ook over ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Na zoveel jaar voer ik mijn werk nog steeds met veel enthousiasme uit. Een groot gedeelte van mijn klanten vindt mij doordat zij worden doorverwezen door mijn reeds bestaande klanten. Ook worden de kinderen van bestaande klanten regelmatig doorverwezen. Dit ervaar ik als een groot compliment en ik ben daar dankbaar voor. In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn 2 kinderen en van het leven samen met familie en vrienden.

“Never give up things that make you smile”

Dilek Demirbas

Na mijn MBO opleiding ben ik in 2006 bij FDC Putman gaan werken als commercieel binnendienstmedewerkster. Ik werk al jaren met veel plezier bij FDC Putman. Ik ben zeer gelukkig getrouwd en woon ik samen met mijn man, twee dochters en zoontje in Maassluis.
In mijn vrije tijd lees ik graag en breng ik zo veel mogelijk tijd door met mijn gezin. Ik kan het gezinsleven zeer goed combineren met het harde werken bij FDC Putman.

“Enjoy the little things”

Mary de Kat – Kok

Ik werk al sinds 1992 bij FDC Putman als binnendienstmedewerker en vanaf 2006 als erkend hypotheekadviseur. Samen met mijn man en 5 (deeltijd) zonen en 1 (voltijd) hond genieten we van het leven. Wandelen met de hond, lezen en vakanties hebben we hoog in het vaandel. Advies en het persoonlijke begeleiden van mensen over hun financiële mogelijkheden bij de aankoop van een woning doe ik met hart en ziel. Ook het maken van een financieel doel om dit te ondersteunen komt op dezelfde manier tot stand. Vertrouwen, aandacht, tijd en een heldere uitleg typeren mij als persoon. Daarnaast ben ik altijd graag zeker van mijn zaak, dus met goede voorbereiding zijn financiële uitdagingen bij mij in goede handen. Ik kan wel zeggen dat ik mijn vak met passie uitoefen.

Cisca van Aalst

Na eerst een aantal jaren werkzaam geweest te zijn bij een bank, ben ik sinds 1999 in dienst bij FDC Putman. Het enthousiaste en veelal vaste team, maakt het werken bij FDC Putman zeer plezierig. Doordat veel collega’s voorheen op verschillende functies hebben gewerkt bij oa makelaarskantoren, banken en notariskantoren, maakt dat wij onze kennis goed kunnen bundelen om zodoende onze klanten goed te kunnen adviseren en begeleiden. In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn drie kinderen van het leven samen met familie en vrienden.

“Wie vandaag leeft, heeft morgen een fijne herinnering”

Elma Nederpel – Buitendijk

Ik werk sinds 1997 met veel plezier bij FDC Putman. Ik houd mij bezig met de schadeverzekeringen. In 1989 heb ik mijn assurantiediploma gehaald. Het werk in deze branche doe ik dus al lange tijd, maar het verveelt niet. Dat komt omdat iedere dag anders is. Het contact met klanten, offertes maken en schades regelen vind ik het leukste van mijn werk. Dat mag ik doen met leuke collega’s om mij heen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Om fysiek in conditie te blijven sport ik twee keer per week en om mentaal in conditie te blijven speel ik wekelijks bridge bij een bridge vereniging.

“Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen”

Heleen Wittenberg – de Ruiter

Ik ben sinds 1991 een vertrouwd gezicht bij FDC Putman in Delft. Ik ken de meeste klanten van naam en gezicht. Ik werk met veel plezier als binnendienstmedewerkster 2,5 dag per weg op  het kantoor in Delft. Samen met Melissa de Bruin zorg ik dat uw hypotheekaanvraag en/of verzekeringsaanvraag op een zorgvuldige wijze verwerkt wordt. U kunt vertrouwen op een snelle en correcte afhandeling van de hypotheek. Van aanvraag tot het passeren bij de notaris.

Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn honden. Daarnaast doe ik nog de administratie van ons eigen Loodgieters & CV bedrijf.r

Mandy Huesken – Houtman

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij FDC Putman in Delft. Al vanaf 1990 ben ik werkzaam in de branche verzekeringen. Ik zorg dat de schademeldingen snel en correct worden afgewikkeld. Daarnaast ondersteun ik mijn collega Elma Nederpel. Ik werk 3,5 dag in de week.Mijn uitgangspunt is dat alles voor de klant op orde moet zijn. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten en een stevige wandeling met onze hond te maken.

“Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken”

Marcel Weijgertse

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij FDC Putman in Delft. Sinds 1990 ben ik zeer actief in de financiële sector in verschillende functies bij banken en als tussenpersoon. Bij mij kun je terecht voor al je vragen op administratief gebied met betrekking tot de voorgang van je hypotheekaanvraag. Naast de administratie verzorg ik ook de belastingaangiften voor particulieren. Ik verricht diverse commercieel ondersteunende werkzaamheden. Ik ben getrouwd en ben vader van twee dochters. Mijn grote hobby is zowel het maken als het luisteren naar muziek.

“Als je met beide benen op de grond staat, kom je niet vooruit”

Sabine Spruijt

In 2003 ben ik begonnen bij FDC Putman. Ik ben een tijd elders ervaring op gaan doen. Maar sinds juni 2016 weer terug bij FDC Putman, waar het allemaal is begonnen voor mij in de functie van binnendienst medewerkster hypotheken. De klant een warm welkom geven tot goeie begeleiding van uw hypotheek, is wat het werken bij FDC Putman erg plezierig maakt. Net even anders dan een andere tussenpersoon! Ik ben erg ondernemend en sportief.

“Iets lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is. (Nelson Mandela)”

Sandra van Mierlo – Le Kluse

In 2000 ben ik begonnen met werken bij FDC Putman. Daarvoor heb ik 9 jaar bij een plaatselijke notaris gewerkt. Na een tussenstop van 2 jaar, waarin ik heb gewerkt op een makelaarskantoor, ben ik sinds juni 2017 weer terug bij FDC Putman.
Ik heb dus ervaring in alle facetten van het kopen van een woning, waardoor ik me goed kan inleven en veel kennis heb van a tot z. In mijn vrije tijd sport ik graag en geniet ik van ’t leven, samen met mijn man en 3 zoons.

“Live, Laugh, Love”

Kim de Bruin

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij FDC Putman als binnendienst medewerkster hypotheken in Maassluis. Naast het werken in een leuk team, geeft het verzorgen van een hypotheek zoveel uitdaging dat ik hierdoor dagelijks met veel plezier naar het werk ga.

“Start each day with a grateful heart”

Jolanda van der Giessen

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij FDC Putman. Inmiddels heb ik mijn WFT Basis diploma behaald en ben ik werkzaam als binnendienst medewerkster. Het werk wat ik doe, doe ik met veel plezier. Ik ben erg leergierig en vind het belangrijk om jezelf te ontwikkelen.
Naast een fulltime baan hou ik van reizen met mijn vriend om wat mooie plekjes te mogen zien van de wereld en te sporten.

“Het enige succes, geniet!”

Persoonlijke kennismaking?

Eerste gesprek is voor onze rekening.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Deel deze pagina op Social Media