U kunt rekenen op deskundig advies

Ons kantoor is aangesloten bij verschillende organisaties die van hun leden een kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering als de wijze waarop de vakkennis van de adviseurs op peil wordt gehouden. Hieronder ziet u aan welke kwaliteitsnormen ons kantoor voldoet en over welke vakkennis/diploma’s onze adviseurs beschikken.

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiele DienstverleningOns kantoor voldoet aan het Keurmerk-certificaat en heeft daarmee aangetoond aan eisen te voldoen die hoger liggen dan het niveau van de Wet financieel toezicht (Wft). Dit geeft u de extra zekerheid van een goed en gedegen advies.

Waar staat het Keurmerk Financiële Dienstverlening voor?

Advieskantoren die voldoen aan de eisen van het Keurmerk Financiële Dienstverlening stellen het belang van de consument voorop in de advisering over financiële producten.

De eisen van het Keurmerk gaan over deskundigheid, integriteit, onafhankelijkheid, de wijze waarop het adviesproces is ingericht, de inrichting van de bedrijfsprocessen, de wijze waarop aan ondernemingsplanning en verbetermanagement wordt gedaan en het houden van klanttevredenheidsonderzoeken.

Al deze eisen zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan de consument en het zichtbaar maken van die kwaliteit aan de consument.

Betrouwbaarheid Keurmerk Financiële Dienstverlening

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening heeft de keurmerkentoets van Consuwijzer ondergaan. De betrouwbaarheid van het keurmerk is gewaardeerd op 8,5.

Website: www.kfdkeurmerk.nl

Erkend Hypothecair Planner

Erkend Hypothecair PlannerHypothecair Planners zijn ervaren hypotheekbemiddelaars, die zich onderscheiden van de gemiddelde hypotheekadviseur dankzij een specifieke HBO- opleiding Hypothecair Planner.

De Hypothecair Planner adviseert u op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw. Zij hebben zich verenigd in de NVHP.

De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en – wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hij maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware.

Website: http://www.hypothecairplanner.nl

Erkend Hypotheek Adviseur

Erkend HypotheekadviseurBij ons kantoor zijn Erkend Hypotheekadviseurs werkzaam.

De erkenning van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.

Om Erkend Hypotheekadviseur te worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen. In dit examen worden de vakgebieden Belastingen, Recht, Verzekeringen, Toekomstvoorzieningen en Financieringen uitgediept.

Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven moet de adviseur jaarlijks Permanente Educatie (PE) volgen.

Website: www.erkendhypotheekadviseur.nl

Bekijk het overzicht van alle financieel adviseurs bij FDC Putman in Delft en Maassluis.

Genootschap van Makelaars in Hypotheken

Bij ons kantoor zijn vier beëdigde Hypotheek Makelaars aanwezig. De beëdiging tot makelaar in hypotheken gebeurt door de Stichting Beëdiging Makelaars in Hypotheken. Door de hoge eisen die aan de vakbekwaamheid en objectiviteit van de makelaar in hypotheken gesteld worden, is de verwachting dat hun aantal relatief beperkt zal blijven.

Website: www.hypotheekmakelaarsgmh.nl

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Persoonlijke kennismaking?

Eerste gesprek is voor onze rekening.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Deel deze pagina op Social Media