FDC Putman Maassluis en Delft

Al ruim 25 jaar biedt FDC Putman een scala aan financiële producten om u van dienst te zijn, o.a. hypotheekadvies, verzekeringen, gouden handdrukken en advies bij echtscheidingen.

Vroeger moest u naar de bank om te sparen, naar de verzekeringsagent voor een verzekering. En weer naar iemand anders voor uw hypotheek. Dat was niet echt handig.

Bij FDC Putman regelt u alles op een adres. Goed en betrouwbaar. De adviseurs van FDC Putman zijn onafhankelijk en deskundig. Ga daarom eens langs voor een advies of een second opinion. Want bij FDC Putman bent u altijd aan het juiste adres. Bel voor een afspraak in Delft 015-2158491 of in Maassluis 010-5922322.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in degelijke en op maat gemaakte hypotheken. Wij beoordelen in overleg met u welke hypotheekaanbieder in uw situatie het meest geschikte voorstel heeft, niet alleen kijken we naar het rentepercentage, maar we kijken ook naar wat voor u de beste aflossingsvorm is tegen de beste condities.

Al onze adviseurs zijn beëdigd makelaar in hypotheken”, “erkend hypotheekadviseur”en “erkend hypothecair planner”. Gemiddeld zijn deze adviseurs al 18 jaar binnen FDC Putman uw vertrouwde aanspreekpunt.

AFM & Kifid

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12007778. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.004675.

Wet op het financieel toezicht (Wft)

De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van FDC Putman. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Dit document kunt u bij ons opvragen.

KvK nummer: 24175067

Dienstverleningsdocumenten

Elke financiële dienstverlener heeft de plicht voorafgaand aan het verlenen van een financiële dienst een dienstverlengingsdocument (DVD) aan de klant te verstrekken. Dit is al vanaf 1 juli 2013 en geldt voor producten die onder het provisieverbod vallen. Onze documenten vindt u op deze pagina.

Beloning adviseurs

Onze adviseurs worden naast hun vaste inkomen ook variabel beloond. Deze variabele beloning is gemaximeerd op 20% van het vaste inkomen, en is gebaseerd op de kwaliteit van het gegeven advies; het behalen en behouden van diploma’s; het bijhouden van de vakkennis; de behaalde doelstellingen en uw beoordeling.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Carlo Putman

Directeur en oprichter van FDC Putman. Beëdigd makelaar in Hypotheken.

Meer over Carlo Putman
E-mail: carlo@fdcputman.nl
Tel.: 010-5922322 

Persoonlijke kennismaking?

Eerste gesprek is voor onze rekening.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Deel deze pagina op Social Media