Wij streven naar tevreden klanten

Wij streven naar tevreden klanten die door onze dienstverlening financieel fitter worden. Wilt u uw tevredenheid met ons of andere mensen delen, dan zijn wij daar erg blij mee. U kunt ons rechtstreeks een bericht sturen en of het positieve nieuws delen via de sociale netwerken.

Hebben wij ons werk in uw ogen niet goed gedaan?

Het kan ook voorkomen dat u minder tevreden bent of een klacht heeft over onze  dienstverlening. We zoeken dan graag samen met u naar een passende oplossing.

U kunt uw opmerkingen ook per brief sturen naar:

FDC Putman
Hof van Delftlaan 2
2613 BN Delft

Wanneer kunt u antwoord op uw klacht verwachten?

Wij streven ernaar u binnen twee weken (tien werkdagen) schriftelijk een onderbouwd antwoord te geven. Bij complexe zaken is dat niet altijd mogelijk. In dat geval stellen wij u daarvan tijdig op de hoogte en geven wij aan wanneer wij u wél antwoord kunnen geven.

Niet tevreden over de uitkomst?

1. Een vervolgklacht bij de directie

Voor elke klacht zoeken wij naar de beste oplossing. Bent u het echter niet eens met de uitkomst van de klachtafhandeling, dan kunt u een vervolgklacht indienen bij de directie.  U ontvangt binnen drie weken bericht. Vermeld svp in uw brief het klachtregistratienummer.

2. Kifid – Een onafhankelijke geschilleninstantie

Wanneer u van mening bent dat ook de directie uw klacht niet naar uw tevredenheid heeft afgehandeld, kunt u als consument terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Dit is de onafhankelijke instantie voor geschillen tussen consumenten en hun financiële dienstverlener.

Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Internet: www.kifid.nl

Het aansluitnummer van FDC Putman bij Kifid is 300.004675.

Kifid neemt uw klacht alleen in behandeling wanneer u die binnen drie maanden nadat uw klacht door FDC Putman is afgehandeld (en dit niet naar uw tevredenheid is gegaan) bij Kifid indient.

Stuur ons uw bericht

  Onderwerp

  Uw gegevens

  Dhr.Mevr.

  Wenst u contact?

  E-mail mijBel mijGeen contact

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.