Persoonlijk verzekeringsadvies

Breekt er brand uit in uw woning? Wordt u werkloos? Kunt u niet meer werken door een ongeval? Voor dat soort situaties kunt u verzekeringen afsluiten bij de verzekeringsadviseurs van FDC Putman.

Naast een brand- en arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen we u ook bijvoorbeeld helpen met een autoverzekeringen, rechtsbijstandverzekering en zorgverzekering.

U bepaalt zelf welke risico’s u wilt verzekeren. In alle gevallen helpen onze verzekeringsadviseurs u graag. Welke vraag u ook heeft, verzekeren is een van onze vakgebieden.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Elma NederpelIk beoordeel uw verzekeringsportefeuille en adviseer u over uw persoonlijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u ook in het onvoorziene geval goed verzekerd bent. E-mail: elma@fdcputman.nl

Heeft u schade? Wij helpen u graag!

Mandy HueskenBij schade geef ik u advies en help ik u in het hele traject rondom uw schade. Mijn streven is dat uw schade snel en correct wordt afgewikkeld. E-mail: mandy@fdcputman.nl

Persoonlijke kennismaking?

Eerste gesprek is voor onze rekening.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Deel deze pagina op Social Media