Een onbezorgd pensioen, daar moet u nu iets voor doen

Eindelijk eens die cruise maken, een camper kopen of een huis in Frankrijk zoeken? Daar is geld voor nodig. Hoewel een AOW-uitkering voor de meeste Nederlanders vanaf hun zevenenzestigste weggelegd is, is dit bedrag vaak niet toereikend. Wilt u na uw pensionering uw huidige levensstandaard kunnen voortzetten, dan is een goede pensioenvoorziening hard nodig.

U kunt uw inkomen voor de toekomst onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. Maar u kunt ook zelf sparen of beleggen om een kapitaal op te bouwen waaraan u straks een inkomen ontleent. Of u kiest voor een combinatie van die twee mogelijkheden? Eén ding is duidelijk: hoe eerder u begint, des te aantrekkelijker het resultaat. Om tot een goede beslissing te komen is een inventarisatie van uw huidige inkomen en uw uiteindelijke wensen van groot belang.

Pensioenadvies

Een goed pensioen is maatwerk, waarbij uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen een grote rol spelen. Iedere situatie is immers uniek. De beste oplossing voor u dus ook.

Zet nu de juiste stap en overleg eens met onze pensioenadviseurs. Wij kunnen u alles vertellen over AOW, lijfrentes en alles wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening.

Alvast zelf inzicht krijgen in uw pensioen? Ga naar www.mijnpensioenoverzicht.nl

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Dick Snoeck

Financieel Adviseur, Hypotheekadviseur, Erkend Hypothecair Planner bij FDC Putman. Beëdigd makelaar in Hypotheken. Ik ben aanspreekpunt voor klanten in Delft en omstreken die behoefte hebben aan een begrijpelijk hypotheekadvies en financieel plan. Afgestemd op hun ervaringen, kennis en risicobereidheid.

Meer over Dick Snoeck
E-mail: dick@fdcputman.nl
Tel.: 015 – 215 84 91 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Carlo Putman

Directeur en oprichter van FDC Putman. Beëdigd makelaar in Hypotheken.

Meer over Carlo Putman
E-mail: carlo@fdcputman.nl
Tel.: 010-5922322 

Persoonlijke kennismaking?

Eerste gesprek is voor onze rekening.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Deel deze pagina op Social Media