Uw hulp bij het kiezen van de juiste hypotheek

Wat komt er allemaal kijken bij het kiezen van de juiste hypotheek? Hoeveel hypotheek kunt en wilt u maximaal lenen? Wat is de meeste gunstige hypotheekrente? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe hypotheekregels voor uw persoonlijke situatie en hypotheek? Welke hypotheekvormen kunt u nog kiezen, is dat nog betaalbaar en hoe goed past het nog bij u?

Persoonlijk hypotheekadvies in Delft of Maassluis

Er komt nogal wat kijken bij het aangaan van een nieuwe hypotheek of aanpassen van uw huidige hypotheek. Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Voor een persoonlijk hypotheekadvies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze hypotheekadviseurs in Delft of Maassluis.  Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Onze hypotheekadviseurs hanteren het volgende hypotheek stappenplan:

Stap 1. Inventarisatie

Op de eerste plaats kijkt een hypotheekadviseur van FDC Putman naar uw wensen. Bij welke hypotheekvorm voelt u zich thuis en welke maandlast is acceptabel? Op basis daarvan krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen hypotheekbedrag en weet u in welke prijsklasse u op zoek kunt gaan naar uw nieuwe woning.

Stap 2. Hypotheek analyse

U hebt uw ideale woning gevonden. Welk hypotheekbedrag is definitief nodig? Daar kijkt een van onze hypotheekadviseurs grondig naar. En vanzelfsprekend houdt hij daarbij niet alleen rekening met uw eigen vermogen maar ook met de kosten van een eventuele verbouwing en de verhuizing.

Stap 3 Hypotheek advies

U kiest een hypotheekvorm, de periode van de hypotheekrente en de voorkeur voor de hypotheekverstrekker. Uw toekomstplanning, studie van kinderen en pensionering bepalen mede uw keuze. En u mag dus van ons verwachten dat we hiermee in het hypotheekadvies goed rekening mee houden.

Stap 4 Hypotheek offerte

U ontvangt een hypotheekofferte die wij voor u controleren. Staat de juiste hypotheekrente erin en de juiste hypotheekvormen? Kortom, is alles volledig in overeenstemming met wat u samen met de hypotheekadviseur hebt beproken.

Stap 5 Hypotheek afsluiten

Is alles correct, dan volgt het ondertekenen van de hypotheekofferte. Onze hypotheekadviseur geeft indien u dat wenst opdracht voor de taxatie, regelt het contact met de bank en de notaris en maakt het dossier voor de hypotheekverstrekker compleet.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Persoonlijke kennismaking?

Eerste gesprek is voor onze rekening.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Deel deze pagina op Social Media